top of page

A zenetábor oktatói 2024

Deák Júlia

Deák Juli vagyok, fuvolista, szaxofonos. 2015-ben végeztem klasszikus fuvola szakon a Szent István Zeneművészeti Szakközépiskolában, majd BA diplomát szereztem a Krakkói Krzysztof Penderecki Zeneakadémián. A 2022-23-as tanévben Erasmus+ ösztöndíjjal a Stockholmi Királyi Zeneakadémián volt lehetőségem tanulni, ahol jelenleg a mester képzésemet is folytatom. Mindeközben sikeresen felvételiztem a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazz szaxofon OKJ tanfolyamára, így 3 év után ismét Budapesten élek. Klasszikus zenei háttérrel rendelkezem, de az elmúlt években egyéb műfajok felé fordultam, a kortárs zene, a jazz, az improvizáció és az elektronikus zene is érdekel.

Bernáth Atom Tamás

EDUCATION AND QUALIFICATIONS
1994-1998: Degree in Pedagogy at Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola, Eger, Hungary
1994-1998: Intermedia Department, University of Fine Arts, Budapest
1996-1997: Karawitan Sunda, gamelan music , STSI University, Bandung, Indonesia
1990-1992: Videomaker, Szellemkép Szabadiskola, Budapest
1981-1984: Drama plays director- teacher, Népművelési Intézet, BudapestSelected activities (2012-16)

SELECTED ACTIVITIES 2012-16
2014-2016 Exchange of Community-based Performing Art Practices (EXCEPT) program
2013 At "Soharóza"- Bass solist at "Soharóza"projects, Musician at Cipolla collective (contemporary dance theatre), Musician at Kazohinia International Theater Projects, Live lead music for cinema/movies at "Zakatoló Music Cinema"
2012 Musician at Contact Jam, Budapest, Musician at dance performances, Singer at Syntax Orchestra

Darázs Ádám

Tanulmányaimat klasszikus gitár szakon kezdtem 10 éves koromban a Farkas Ferenc Zeneiskolában, majd a Solti György Zeneiskolában. Később az Etűd Konzervatóriumban jazz-gitár szakon tanultam, mivel a klasszikus zene mellett mindig is érdekelt a jazz és az improvizáció. A zeneiskolai évek után a győri Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetének Klasszikus Gitár szakán diplomáztam. A diploma megszerzése óta több zeneiskolában tanítok klasszikus gitárt, valamint improvizációt és a soundpainting kurzusokat tartok.

bottom of page