top of page

OKTATÓK

Placeholder Image

Bernáth Atom Tamás

Do itYorself

Education and qualifications
1994-1998: Degree in Pedagogy at Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola, Eger, Hungary
1994-1998: Intermedia Department, University of Fine Arts, Budapest
1996-1997: Karawitan Sunda, gamelan music , STSI University, Bandung, Indonesia
1990-1992: Videomaker, Szellemkép Szabadiskola, Budapest
1981-1984: Drama plays director- teacher, Népművelési Intézet, BudapestSelected activities (2012-16)
2014-2016 Exchange of Community-based Performing Art Practices (EXCEPT) program
2013 At "Soharóza"- Bass solist at "Soharóza"projects, Musician at Cipolla collective (contemporary dance theatre), Musician at Kazohinia International Theater Projects, Live lead music for cinema/movies at "Zakatoló Music Cinema"
2012 Musician at Contact Jam, Budapest, Musician at dance performances, Singer at Syntax Orchestra

Bodrogi Éva

Ének

Bodrogi Éva a londoni Guildhall School of Music and Drama Zeneakadémián szerezte meg énekes előadó-művészi diplomáját.

Együtt dolgozott többek között a Budapesti Fesztiválzenekarral, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával, a Concerto Budapesttel, az Erkel Ferenc Kamarazenekarral, a Budapesti Vonósokkal, a Weiner–Szász Kamaraszimfonikusokkal, a La Tempesta barokk együttessel vagy a Balti Államok Kortárs Zenekarával.

Koncertezett többek között az Ax-An-Provance Fesztiválon, a Brno-i Nemzetközi Zenei Fesztiválon, a Bath-i Nemzetközi Zenei Fesztiválon, a „Silent Festival”-on Finnországban, a Pentecost, -és a Perla Musica Early Music Festival-on.

Több cd-felvételt készített a Naxos, a Hungaroton, a Gryllus, és a Harmonia Mundi Kiadó számára.

A Budapesti Fesztivál Zenekar barokk együttesének gyakori szólistája.

A barokk és klasszikus kor speciális előadása mellett zenei élete másik pillére a kortárs zenéhez kapcsolódik. A főként Kurtág György műveit megszólaltató Ludium Együttes, a Horváth Balázs vezette Thrensemble Együttes gyakori meghívott énekes előadója, a magyar kortárs szerzők műveit fókuszba helyező The Barefoot Musicians alapitó tagja. Számos dal illetve kamaramű íródott számára.

Tizenöt éve szevedélye a tanitás, magántantványai mellett az American International School of Budapest „voice” tanára.

Placeholder Image

Darázs Ádám

Improvizáció műhely

Tanulmányaimat klasszikus gitár szakon kezdtem 10 éves koromban a Farkas Ferenc Zeneiskolában, majd a Solti György Zeneiskolában. Később az Etűd Konzervatóriumban jazz-gitár szakon tanultam, mivel a klasszikus zene mellett mindig is érdekelt a jazz és az improvizáció. A zeneiskolai évek után a győri Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetének Klasszikus Gitár szakán diplomáztam. A diploma megszerzése óta több zeneiskolában tanítok klasszikus gitárt, valamint improvizációt és a soundpainting kurzusokat tartok.

Hajnóczy Csaba

A zenetábor vezetője

Hajnóczy Csaba a Liszt Ferenc Zeneakadémia Zenetudományi tanszaká n végzett, valamint klasszikus gitárt és zeneszerzést tanult. Alapítója volt a Kontroll Csoport nak és a Kampec Dolores nek, számos más formációban játszott és játszik. Az Óbudai Waldorf Iskola Zeneiskolája alapítója és vezető tanára, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem oktatója.

Placeholder Image

Hajnóczy Janka

Klasszikus műhely, Standard műhely

Hajnóczy Janka az Óbudai Waldorf Iskola gimnáziumában érettségizett. Alapfokú zongora- és énektanulmányait követően a Premier Művészeti Iskola OKJ képzésén szerzett énekesi és elméleti alapdiplomát. 2017 óta tanít szolfézst és magánéneket a zeneiskolában. A nyári táboroknak is aktív résztvevője. Dalszerzéssel, színpadi produkciók előkészítésével és létrehozásával foglalkozik.

Pálfai Mirjam

Klasszikus műhely

8 évig Waldorf iskolában tanultam ahol rengeteget zenéltem, 9 évesen kezdtem klasszikus fuvolát tanulni. A középiskolát a Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-Zenei Szakgimnáziumban végeztem fuvola szakon 2020-ban. Rendszeresen részt vettem/veszek különböző kurzusokon, zenei műhelyeken. Jelenleg egyetemi felvételire készülök illetve fuvolát és szolfézst tanítok. Zenei tanulmányaim során fontos elemmé vált az Alexander technika, mely a testünk lehető legkevesebb feszültséggel járó, természetes használatát segíti.

Pázmándi Gergely

Standard műhely

Gergely zenetanár, professzionális zenész, zenekarvezető és hangszerelő. Tanári diplomáját a Vienna Konservatorium budapesti tanszékén szerezte Borbély Mihály és Lakatos Soso Sándor növendékeként, jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tenszékén Borbély Mihály és Elek István növendéke. Gergely több, mint tízéves tanítási tapasztalattal rendelkezik és a magyar zenei élet rendszeres szereplője. Saját zenekarai mellett a Tárkány Művek állandó tagja, a Junk Big Band és számos másik big band meghívott szólistája. 2017 ősze óta tanít az ÓWI Zeneiskolájában.

bottom of page