top of page

Tanárok

KENDERESI GABI

KENDERESI GABI

Táborvezetés, hangmeditáció

Kenderesi Gabi énekesnő és dalszerző. A zene mellett angol nyelvtanár és buddhista hitokató. Tradicionális jógikus meditációt és relaxációt tanít felnőtteknek és hitoktatóként gyerekeknek. A táborban reggelente hangmeditációt fog tartani és más tradicionális, meditativ állapotot idéző gyakorlatokat. 


Tovább...
PÁLFAI MIRJAM

PÁLFAI MIRJAM

8 évig Waldorf iskolában tanultam ahol rengeteget zenéltem, 9 évesen kezdtem klasszikus  fuvolát tanulni. A középiskolát a Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-Zenei Szakgimnáziumban végeztem fuvola szakon 2020-ban. Rendszeresen részt vettem/veszek különböző kurzusokon, zenei műhelyeken. Jelenleg egyetemi felvételire készülök illetve fuvolát és szolfézst tanítok. Zenei tanulmányaim során fontos elemmé vált az Alexander technika, mely a testünk lehető legkevesebb feszültséggel járó, természetes használatát segíti.

Tovább...
DARÁZS ÁDÁM

DARÁZS ÁDÁM

Soundpainting és egyéb improvizációk

Zenei tanulmányaimat klasszikus gitár szakon kezdtem 10 éves koromban a Farkas Ferenc Zeneiskolában, majd a Solti György Zeneiskolában. Később az Etűd Konzervatóriumban jazz-gitár szakon tanultam, mivel a klasszikus zene mellett mindig is érdekelt a jazz és az improvizáció. A zeneiskolai évek után a győri Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetének Klasszikus Gitár szakán diplomáztam. A diploma megszerzése óta több zeneiskolában tanítok klasszikus gitárt, valamint improvizációs és a soundpainting kurzusokat tartok.

Tovább...
BERNÁTH ATOM TAMÁS

BERNÁTH ATOM TAMÁS

Musician, performer, video maker

Education and qualifications

1994-1998: Degree in Pedagogy at Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola, Eger, Hungary

1994-1998: Intermedia Department, University of Fine Arts, Budapest

1996-1997: Karawitan Sunda, gamelan music , STSI University, Bandung, Indonesia

1990-1992: Videomaker, Szellemkép Szabadiskola, Budapest

1981-1984: Drama plays director- teacher, Népművelési Intézet, Budapest

Selected activities (2012-16)

2014-2016  Exchange of Community-based Performing Art Practices (EXCEPT)  program 

2013  At "Soharóza"- Bass solist at "Soharóza"projects, Musician at Cipolla collective (contemporary dance theatre), Musician at Kazohinia International Theater Projects, Live lead music for cinema/movies at "Zakatoló Music Cinema"

2012  Musician at Contact Jam, Budapest, Musician at dance performances, Singer at Syntax Orchestra

Tovább...
HAJNÓCZY JANKA

HAJNÓCZY JANKA

Hajnóczy Janka az Óbudai Waldorf Iskola gimnáziumában érettségizett. Alapfokú zongora- és énektanulmányait követően a Premier Művészeti Iskola OKJ képzésén szerzett énekesi és elméleti alapdiplomát. 2017 óta tanít szolfézst és magánéneket a zeneiskolában. A nyári táboroknak is aktív résztvevője. Dalszerzéssel, színpadi produkciók előkészítésével és létrehozásával foglalkozik. 

Tovább...
bottom of page